Alfred, virtuális recepciós

Az Alfred alkalmazás egy intelligens eszköz a vendégek foglalásainak kezeléséhez, hiszen az online bejelentkezés, kiegészítő szolgáltatások megrendelése, szállodai számla kifizetése, zárrendszerekhez való csatlakozás és még sok más érhető el a részükre egy felületen. Mindezek révén vendégei kényelmesebben érzik magukat, valamint időt és pénzt takarítanak meg.

Alfred

Az Alfred ideális partner a vendégek számára az utazásaik során. Nem számít, hogy dolgozni mennek, vagy otthonuk kényelmében vannak. Akkor töltik ki a szükséges adatokat, amikor az nekik megfelelő.

  • Online bejelentkezés
  • Elektronikus aláírás
  • Online fizetés
  • Teljes értékű kapcsolat a Previo szoftverével
Ingyenes konzultáció

Egy technológia, többféle lehetőség

Az Alfred alkalmazás minden eszközzel kompatibilis. Használhatja táblagépen, mobiltelefonon vagy akár a recepción egy modern munkaállomáson.

Egy technológia, többféle lehetőség

Online bejelentkezés

Engedje vendégét még otthonról bejelentkezni, csökkentve a szállodai recepción töltött időt. Recepciósainak időt takarít meg, vendége számára pedig tegye kényelmesebbé a megérkezést, ezzel is tovább javítva az összképet a vendégvéleményben. A Previo Online foglalási rendszer használatával az online bejelentkezés a foglalási folyamat részévé válik.

Online bejelentkezés

Elektronikus aláírás

Az elektronikus aláírásnak köszönhetően a bejelentkezés a lehető legegyszerűbbé válik. Nincs szükség a nyomtatóra várni egy aláírásért! A vendégek mindent meg tudnak oldani otthonról, vagy gyorsan és érintésmentesen a recepción. PMS megoldásunk pedig a vendég adatbázisban tárolja az aláírást.

Elektronikus aláírás

Ajtónyitás

Bluetooth zár, vagy PIN-kód a szobakulcsot tároló egységhez, az Alfred mindkettőt ki tudja nyitni. Egy gombnyomás és vendége máris élvezheti szobája kényelmét, biztonságosan, akár érintésmentesen át a recepción. Igény szerint az Alfred applikáció nem is engedélyezi a szobába jutást a szobaszámla előzetes kiegyenlítése nélkül.

Ajtónyitás

További értékesítés

Mit szólna a reggelihez a szobában, masszázshoz vagy kerékpárkölcsönzéshez? A szállodai szolgáltatások egyszerűen lefoglalhatók az Alfred alkalmazással akár a szállodai szobából is.

További értékesítés

Fizetések

Az Alfred segítségével a szolgáltatások kifizetése is könnyedén elvégezhető. Kiállítja és elküldi a számlát a vendég email címére, ami ezek kiegyenlíthető. A fizetés kérésének időpontja a Previoban igény szerint állítható(érkezés előtt, érkezéskor vagy elutazáskor).

Fizetések

Információ a szállodáról és környékéről

Tippek a környékbeli kirándulásokhoz. A műemlékektől, éttermektől, látnivalóktól a konkrét utazásokig és kulturális eseményekig. A szállodával és környékével kapcsolatos minden információ elérhetővé válik egy helyen.

Információ a szállodáról és környékéről

Zöld választás – Gondolunk a jövőre

Gondolunk bolygónkra, minden egyes lemondott takarítás segíthet. Ez a Zöld választás lényege, az Alfred felajánlja a vendégnek, hogy mondjon le a napi takarításról, melynek cserébe például fát ültetünk vagy jótékonysági hozzájárulást küldünk. A kreativitásnak nincs határa. A motiválás kizárólag Önön múlik. Természetesen minden lemondott napi takarítással Ön is pénzt takarít meg.

Zöld választás – Gondolunk a jövőre

Ajánlott eszközök

Letöltés - vendégek saját telefonjára

Letöltés - vendégek saját telefonjára

Ár: INGYENES
Vendég mobiltelefon

10" Alfred munkaállomás

Felbontás: Full HD 1920 x 1200
Méretek: 168 mm x 242 mm x 8.1 mm
Ár: 240 EUR
Vendég mobiltelefon

15,6 colos Alfred munkaállomás

Felbontás: Full HD 1920 x 1080
Méretek: 386.74 mm x 248.17 mm x 28.3 mm
Ár: 920 EUR
Vendég mobiltelefon

21,5" Alfred terminál

Felbontás: Full HD 1920 x 1080
Méretek: 323.9 mm x 523.9 mm x 35.2 mm
Ár: 1 200 EUR
Ingyenes konzultáció
Lásd a használati útmutatót az alkalmazás részletesebb ismertetéséről