Online foglalási rendszer

Intelligens foglalómotor tökéletesen az Ön weboldalába integrálhatóan. A foglalási rendszer fő célja az, hogy az oldal látogatóiból megrendelőket csináljon, emiatt minden tulajdonsága úgy kerül kialakításra, hogy magasabb bevételeket biztosítson Önnek, mint bármelyik más foglalómotor.

Online foglalási rendszer

A Previo online foglalómotorja minden eszközre optimalizált. Vendégei bárhonnan foglalhatnak, a foglalás során 10 elérhető nyelv közül választhatnak.

A Previo foglalómotorja segítségével akár 30%-kal több direkt foglalás érhető el.

DEMO

On-line kapcsolat a front-office rendszerrel

A rendszer valós idejű árakat és foglaltsági adatokat kínál a vendégeknek, ami segíti a vendégeket abban, hogy megtalálják és azonnal lefoglalhassák a számukra megfelelő szobát az Ön szállodájában, valamint Ön is elkerülheti a túlfoglalásokból adódó kellemetlenségeket.
Amennyiben Ön úgy dönt, az azonnali foglalásokon kívül a rendszer az opcionális ajánlatkéréseket is kezeli.

Szeretnék többet megtudni
On-line kapcsolat a front-office rendszerrel

A kötelező tételek minimális száma

A foglalási folyamat minden lépése teljesen érthető és csak alapvető és valóban szükséges információkat igényel az ügyfelektől, így minimálisra csökken annak az esélye, hogy a vendég kilép a foglalási folyamat befejezése előtt.

Online foglalási rendszer

Fizetések

Ne engedje, hogy látogatói a foglalás befejezése előtt kilépjenek! A napi 24 órában működő fizetési modulnak köszönhetően vendégei bármikor fizethetnek. Egy-egy egyszerű ötlettel (például kedvezmény azonnali fizetés esetén, nem visszatéríthető, előrefizetett csomagok esetén) bevételei jóval gyorsabban számláján lehetnek, lecsökkentve a lemondások és meg nem érkezések veszélyét, veszteségeit.

Szeretnék többet megtudni
Fizetések

Kapcsolat más online értékesítő csatornákkal

Previo integrációval a foglalómotor kommunikál az összes internetes szálláshely értékesítővel, foglalás esetén pedig az elérhető kapacitás azonnal automatikusan frissítésre kerül.

Szeretnék többet megtudni
Manager

További szolgáltatások

Lehetőséget tud adni vendégeinek további szolgáltatások megrendelésére, és ezzel is növelve bevételét. Vendégei megrendelhetik a PMS-ben rögzített valamennyi szolgáltatást.

Továbbértékesítés

Változtatható beállítások a fizetési módokhoz

A szezontól függően nemcsak az ár, hanem a fizetési forma kitöltésével is optimalizálhatja foglalását. Állítson be egy kötelező előzetes fizetést a legfrekventáltabb dátumokra és hagyja ki az összes (nem kötelező érvényű) lehetőséget a főszezonból.

Változtatható beállítások a fizetési módokhoz

Online bejelentkezés

Tegye lehetővé, hogy vendégei az otthonuk kényelméből jelentkezhessenek be, ezzel is gyorsítva a recepciós check-in folyamatát. Ezzel recepciósai időt nyerhetnek és még kellemesebbé tehetik a megérkezés élményét, ami visszaköszön a szálláshelyről kialakított, megírt véleményekben.

Szeretnék többet megtudni
Online bejelentkezés

Previo: miért választ minket havonta több tucat szálláshely?

Akár 30 % növekedés közvetlen foglalásokban

Feldolgoztunk 286 455 online foglalást a múlt hónapban…

... amelyből 33 928 közvetlen foglalásban segítettünk

4 347 szálláshely számára tudunk időt megtakarítani

Ingyenes konzultáció