Channel Manager

Kezelje egy helyről a foglalásait! Bővítse online csatornáinak számát és növelje kihasználtságát. Previo channel manager szoftverünk olyan foglalási oldalakkal van összeköttetésben mint a Booking.com, az Airbnb, az Expedia, a Szállás.hu és több tucat egyéb másik, amiken könnyedén megjelenhet.

Szerezzen több foglalást úgy, hogy több csatornán értékesít

Növelje bevételét, hogy egyidőben több csatornán kínálja szobáit. Nem kell aggódnia a túlfoglalt miatt. A Previo csatorna manager azonnal frissíti az összes csatornán elérhető szobák számát.

Automatikus adatátvitel

Ha módosítja az árat vagy a foglaltságot a Previo PMS-ben, az automatikusan átküldésre kerül az összes csatornára, amellyel együttműködik. Az új, módosított és törölt foglalások automatikusan letöltődnek a Previoba. Minden új foglalásról értesítést küldünk az Ön e-mail címére.

  • Időt takarít meg
  • Kerülje el a túlfoglalásokat
  • Több foglalás
  • Hibahatár
Front office rendszer

Ár és foglaltság egy helyen

Nem kell többé az összes extranetre bejelentkezni naponta többször és az összes módosítást manuálisfelvezetni rájuk . A rendelkezésre állást, az árakat és a korlátozásokat elegendő a Previo PMS-ben beállíthatani az összes csatornára egyszerre.

Foglaltság

Több idő jut a Revenue Managementre

A Revenue Management segítségével egyszerűen növelheti vagy csökkentheti az árat az aktuális foglaltság függvényében. Az áttekinthető jelentésekkel könnyen szerezhet gyakorlati információkat, ismereteket, és nyomon követheti, hogy mely értékesítési csatornák hozzák a legnagyobb eladásokat.

Revenue management

TOP10 disztribúciós csatorna

Booking.com
Expedia
Airbnb
Hotels.com
Hostelworld
Agoda
HRS
Hotelbeds
Ehotel
Google
Noclegi.pl
Szallas.hu