Front office rendszer

A Previo szálláshelye központja, szíve lesz. Egy online, felhő alapú megoldás, amelynek köszönhetően bármikor és bárhonnan irányíthatja szállodáját. A Previo rendszernek köszönhetően a napi munka gyorsabb és egyszerűbb lesz.

Front office rendszer

A leggyakrabban használt műveletek mindenhonnan elérhetők a jobb egérgombbal. Állítson ki bizonylatokat közvetlenül a foglalásból. Rögzítsen vendégeket és cégeket, és használja fel ezeket az adatokat az automatizált e-mail marketing kampányokhoz.

Ingyenes konzultáció

Interaktív foglalási naptár

A hely, ahol tiszta áttekintést kap az összes meglévő foglalásáról. Egyszerűen változtathatja, meghosszabbíthatja és lerövidítheti őket az egér mozgatásával. Egy kattintással rögzíthet egy vendéget. A foglalásról részletes tájékoztatást kaphat pusztán az egér mozgatásával anélkül, hogy meg kellene nyitnia az adott foglalást. Ezen kívül lehetőség van perc alapú foglalások rögzítésére is, így éttermében, sportpályáján, wellness részlegében is megoldható ezek kezelése.

Interaktív foglalási naptár

Vezérlőpult

Egy kattintással teljes áttekintést kaphat szálláshelyéről. Értékesítés, RevPAR, ADR, új foglalások, mindez egyértelműen egy helyen.

Vezérlőpult

Többé nem kell jogszabályi kötelezettségekre gondolnia

Automatikus NTAK és VIZA jelentések, hogy Önnek több ideje jusson a vendégeire.

Külföldi Vendégkönyv

Jelentések – Adatok, ahogy Ön szeretné

Könnyen megtudhatja, hogy melyik OTA hozza a legtöbb foglalást, vagy melyik fizetési módhoz tartozik a legtöbb bevétel. Akár működési, akár pénzügyi témáról van szó, mindent egy kézben tarthat.

Jelentések

Mozgásban

Ideális útitárs. Nem számít, ha akár egy hosszú nyaralásra készül, vagy éppen nincs kéznél a laptopja a hétvégén, a Previo Mobilalkalmazás mindig elérhető.

Mobilapplikációk

Hatékonyabb Housekeeping

Az állandóan mozgásban lévő takarítószemélyzet számára a hozzáférés mobiltelefonról a megoldás a legfrissebb szobainformációk eléréséhez.

Mobil housekeeping alkalmazások

Dokumentumok és számviteli bizonylatok

Tartsa a dokumentumokat és a foglalásokat egy helyen. Az előlegszámlák, számlák és egyéb bizonylatok automatikusan kiállításra kerülnek. Szüksége van könyvelői dokumentumokra? Használja ki a leggyakrabban használt könyvelési szoftverekbe történő exportálás előnyeit, vagy hozzon létre hozzáférést könyvelője számára a dokumentumok megtekintéséhez.

Dokumentumok és számviteli bizonylatok

Kiskereskedelmi értékesítés és készletkezelés

A recepcióról a szobaszámlákra terhelt kisebb értékű termékek nyilvántartására egy egyszerű készletkezelési megoldás is elérhető.

Kiskereskedelmi értékesítés és készletkezelés

Automatizált kommunikáció a vendéggel

Tegye még kellemesebbé vendégei élményét foglalásuk automatikus visszaigazolásával, valamint a érkezés előtti és elutazás utáni információkkal. Kívánjon boldog születésnapot, vagy kérjen visszajelzést szolgáltatásairól. Tartsa a kapcsolatot a vendégeivel a foglalás beérkezésének pillanatától.

Automatizált kommunikáció a vendéggel
És még sokkal több

Válassza ki az igényeinek megfelelő Previo verziót

Annak megfelelően, hogy kis vendégházat, vagy nagy szállodaláncot üzemeltet, válasszon egy Previo megoldást. A LITE jobban illik a kisebb egységek egyszerűbb működtetéséhez, Previo PRO rendszerünk pedig megkönnyíti a nagyobb szálláshelyek napi munkáját.

 

LITE

PRO

Foglalások és opciók kezelése
Vendég- és céges adatbázis
Számviteli dokumentumok (számlázás)
Vendégkönyv
NTAK és VIZA adatszolgáltatás
KSH és IFA jelentések
Weboldal adminisztráció
Foglalási előzmények (felhasználói aktivitás)
Mobil alkalmazás (Foglalások kezelése)
Perc alapú foglalások (wellness, gastronómia, sportpályák)
Housekeeping-modul
Szolgáltatástíousok (szolgáltatások és termékek címkézése jelentési célból)
Hibák
Piaci kódok (a foglalások címkézése)  
Feladatok  
CRM és hírlevél küldés
Pokladna a importy z bankovnictví  
Készletkezelés  
Vezetői jelentések és statisztikák  
Pénzváltó  
Kontingensek (foglalások utazási irodáknak)
Kiemelt dátumok
Közvetlen kommunikáció vendéggel (SMS, e-mail)
Revenue management
Ingyenes konzultáció